LEDIGA TJÄNSTER:

Distriktssköterska till BVC

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Om jobbet
Vårdcentralen Mirum öppnade i Mirum galleria i juni 2018. Sedan dess har vi ett ständigt ökande antal listade patienter, i dagsläget ca 5925personer. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter en god vård av hög kvalitet i rätt tid. Vi är ett bra team som har roligt ihop. Vi värnar om en god arbetsmiljö, vi vill att man ska trivas och känna trygghet. Vi arbetar i nybyggda och fräscha lokaler inne i Mirum galleria. Det finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till allmänna kommunikationer och butiker.

Arbetsbeskrivning
Vi behöver nu utöka bemanningen på BVC och distriktssköterskemottagningen.

Som BVC-sköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter enligt Barnhälsovårdsprogrammet med barnet och familjen i fokus. Du ansvarar själv för att planera din dag som består av egen mottagning, hembesök och telefonrådgivning samt mottagning tillsammans med läkare. Vi samarbetar även med familjecentralen Myran.

Som distriktssköterska på distriktssköterskemottagningen arbetar du med egen mottagning som t ex sår och inkontinens. Du har personliga möten och samtal med patienter på mottagningen och ibland i telefon. Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete med patienter i alla åldrar och med varierande åkommor. vi erbjuder allt från 50-100% tjänst

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är distriktssköterska, med intresse av arbete på BVC och som trivs med variation i arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på BVC och distriktssköterskemottagning. Tanken är att du ska arbeta både på BVC och distriktssköterskemottagningen, men även andra varianter kan vara av intresse.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig och van att ta eget ansvar. Du är noggrann, strukturerad och stresstålig. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du sätter alltid patienten i fokus och lägger stor vikt vid ett gott bemötande.

Meriterande
Distriktssköterska –  1-2 års erfarenhet

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Urval sker löpande.
Maila ditt cv till fadi.kawmi@regionostergotland.se

ST-Läkare

Vårdcentralen Mirum öppnade i juni 2018 och har idag ca 5.000 patienter. Vi växer nu ännu mer och söker ST-läkare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vårdcentralen Mirum är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler i Mirum – Östergötlands största galleria – i Norrköpings södra delar med goda buss- och spårvagnskommunikationer med centrum. På Vårdcentralen Mirum erbjuder vi ett komplett primärvårdsutbud inom allmänmedicin på uppdrag av Region Östergötland. Här arbetar vi patientfokuserat och strävar alltid efter vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. Struktur och kvalitet är viktigt för oss. Vi arbetar i team och alla får möjlighet att verkligen göra skillnad och bidra med sin specifika kompetens.

Vi vill, tillsammans med våra patienter, stärka folkhälsan samt utveckla hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Norrköpings befolkning.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har ett stort intresse för allmänmedicin. Har du redan en specialitet som är angränsande till allmänmedicin är detta meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga då teamarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss på Vårdcentralen Mirum. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av arbete inom ett mångkulturellt område. 

Som ST-läkare hos oss ingår du i ett team med sjuksköterska, undersköterska, kurator, fysioterapeut och sekreterare. Ni fördelar arbetsuppgifter efter kompetens och arbetsbelastning så att alla kan bidra till att hjälpa patienten på bästa sätt. Du har kontinuerligt stöd av en utsedd handledare men förväntas ta ansvar för din egen fortbildning samt dela med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare. Förbättringsarbete ingår som en viktig komponent för att kunna erbjuda hög medicinsk kvalitet med gott resursanvändande, varför vi gärna ser att du aktivt bidrar med dina idéer och synpunkter.

Ledarskap är en viktig del av ST-utbildningen och du kommer att få insyn och vara delaktig i ledningen på vårdcentralen. Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling och är flexibelt inställda till att du själv ska kunna påverka och forma ditt tjänsteinnehåll. Vi har avsatt tid för medicinska diskussioner varje vecka. Utöver det har vi möten för upprättande och genomgång av rutiner regelbundet. På enheten pågår ett kontinuerligt arbete med verksamhetsutveckling. Vi vill därför att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Urval sker löpande. Maila ditt cv till fadi.kawmi@regionostergotland.se

Är du intresserad av att jobba på Vårdcentralen Mirum?

Här lägger vi ut lediga jobb. Vill du skicka en spontanansökan gör du det till

fadi.kawmi@regionostergotland.se