LEDIGA TJÄNSTER:

ST-Läkare

Vårdcentralen Mirum öppnade i juni 2018 och har idag ca 5.000 patienter. Vi växer nu ännu mer och söker ST-läkare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vårdcentralen Mirum är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler i Mirum – Östergötlands största galleria – i Norrköpings södra delar med goda buss- och spårvagnskommunikationer med centrum. På Vårdcentralen Mirum erbjuder vi ett komplett primärvårdsutbud inom allmänmedicin på uppdrag av Region Östergötland. Här arbetar vi patientfokuserat och strävar alltid efter vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. Struktur och kvalitet är viktigt för oss. Vi arbetar i team och alla får möjlighet att verkligen göra skillnad och bidra med sin specifika kompetens.

Vi vill, tillsammans med våra patienter, stärka folkhälsan samt utveckla hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Norrköpings befolkning.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har ett stort intresse för allmänmedicin. Har du redan en specialitet som är angränsande till allmänmedicin är detta meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga då teamarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss på Vårdcentralen Mirum. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av arbete inom ett mångkulturellt område. 

Som ST-läkare hos oss ingår du i ett team med sjuksköterska, undersköterska, kurator, fysioterapeut och sekreterare. Ni fördelar arbetsuppgifter efter kompetens och arbetsbelastning så att alla kan bidra till att hjälpa patienten på bästa sätt. Du har kontinuerligt stöd av en utsedd handledare men förväntas ta ansvar för din egen fortbildning samt dela med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare. Förbättringsarbete ingår som en viktig komponent för att kunna erbjuda hög medicinsk kvalitet med gott resursanvändande, varför vi gärna ser att du aktivt bidrar med dina idéer och synpunkter.

Ledarskap är en viktig del av ST-utbildningen och du kommer att få insyn och vara delaktig i ledningen på vårdcentralen. Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling och är flexibelt inställda till att du själv ska kunna påverka och forma ditt tjänsteinnehåll. Vi har avsatt tid för medicinska diskussioner varje vecka. Utöver det har vi möten för upprättande och genomgång av rutiner regelbundet. På enheten pågår ett kontinuerligt arbete med verksamhetsutveckling. Vi vill därför att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Urval sker löpande. Mail ditt cv till fadi.kawmi@regionostergotland.se

Vårdenhetschef

Mirum Vårdcentral har funnits sedan 180604 och vi har nu ca 5220 patienter listade hos oss. Vi växter och behöver därför förstärkning på ledningens nivå med en vårdenhetschef.

Mirum vårdcentral är en helt nystartad vårdcentral som erbjuder primärvård inom allmänmedicin på uppdrag av Region Östergötland. Vårdcentralen erbjuder ett komplett primärvårdsutbud till våra listade patienter som får en god och säker vård. Alltid med fokus på patients behov och önskemål. Vi vill tillsammans med våra patienter stärker folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Norrköpings befolkning.

Mirum vårdcentral är en medelstor vårdcentral belägen i helt nya ljusa fina lokaler i Mirum, Östergötlands största galleria. Vi finns i Södra delen av Norrköping med goda buss- och spårvagn kommunikationer från centrum. Vi kommer jobba i team och då får du möjlighet att verkligen göra skillnad och bidra med din specifika kompetens i en helt nystartad Vårdcentralen. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av arbete inom ett mångkulturellt område.

Som person är du snabb och effektiv i ditt yrkesutövande samt driftig, engagerad och drivande i arbetet med verksamhetens utveckling.

Vi söker nu en engagerad vårdenhetschef som ser fram mot uppgiften att leda och utveckla vår Vårdcentral tillsammans med nuvarande verksamhetschef i ett samledarskap. Du har förmåga att skapa ett bra resultat och strävar efter att finna förbättringspotential i team, i verksamheten. Du har en vilja att verka där det gemensamma resultatet är styrande. Du har också en förmåga se helheten med blicken långt fram och samtidigt med energi i det dagliga arbetet. Du har stort förtroende för andra individers kraft och du är övertygad om att teamen själva har kunskap och förmåga att lösa uppgifter. Beskrivning Som vårdenhetschef för vårdcentralen är du direkt underställd verksamhetschefen, och till dina ansvarsområden hör personal, verksamhet och ekonomi. Du har förmågan att se dessa tre delar som en helhet där alla är beroende av varandra för att nå en framgångsrik verksamhet och god arbetsmiljö. Ditt chefskap skall präglas av regionens chefskriterier. I ditt uppdrag ingår att skapa en attraktiv arbetsplats där utrymme för dialog skapar förutsättningar för människor och verksamhet att utvecklas.

Du är legitimerad sjuksköterska/läkare och gärna med chef- och/eller ledarskapserfarenhet inom primärvård. Ditt ledarskap är tydligt, relationsbyggande, inkluderande och du arbetar mot uppsatta mål tillsammans med medarbetarna. Du kan entusiasmera och skapa samsyn. Du trivs i en utvecklingsorienterad verksamhet och ditt ledarskap präglas av ett engagemang utifrån vår vision och värdegrund, där alla arbetar för patientens bästa. Som vårdenhetschef har du förmågan att ta initiativ, har ett eget starkt driv och är lyhörd. Stor vikt kommer att läggas vid ledaregenskaper, samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Tidigare chefserfarenhet ses som en merit. Tycker Du detta låter som ett intressant uppdrag och har varit chef ett tag är varmt välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av att jobba på Vårdcentralen Mirum?

Här lägger vi ut lediga jobb. Vill du skicka en spontanansökan gör du det till

fadi.kawmi@regionostergotland.se